Logo Multifilm.nl

MULTIFILM één product voor:

  • WARMTEWERING

  • LICHTWERING

  • ONDERHOUDSVRIJ

  • GOED DOORZICHT

  • ENERGIEBESPARING
Oranjerie, Doorn. Gebogen vorm 26.04.2017

En weer een hoogstandje. Deze...

Lees verder >
Skybox Daalimpex: zonwering op grote hoogte 13.04.2017

Daalimpex, een groot bedrijf...

Lees verder >
Beurs Facilitair goed bezocht: wie wint dagprijzen en hoofdprijs? 02.02.2017

Wij zijn weer op volle...

Lees verder >

Deltares - Delft (Tetra gebouw)

In dit mooie gebouw in Delft heeft Multifiilm weer een fraai staaltje vakwerk afgeleverd. 
Hoewel er in het ontwerp een fraaie overstek is heeft men door weerkaatsing van het water én de laagstaande zon toch veel last van lichtreflectie. En hoewel de warmte niet als belasting werd gezien, stond de koeling wel veelvuldig aan. 

Het fraaie ontwerp zorgt ervoor dat hier geen standaard oplossing voorhanden is. Toch is elk raam voorzien van rolgordijnen. Ook in de gebogen rondingen zijn rolgordijnen gemonteerd. 

Alle rolgordijnen zijn handbediend uitgevoerd, waarbij de rolgordijnen in de gebogen rondingen trappezium gemaakt zijn en middels spandraden geleid worden. 

De ruim 300 cassettes zijn voorzien van schoonmaakborstels en samen met de onderprofielen en de zijgeleidingen gemoffeld in een RAL kleur, passend bij de kozijnen. Het gekozen folie is zilver/antraciet 2%, met een wavedeling van 80

Meer afbeelingen van Deltares

Fraai ontwerp, mooie referentie!

Vopak - Amsterdam

In dit kantoorgebouw in het havengebied van Amsterdam zijn Max Line rolgordijnen op de kopgevels gemonteerd en Classic Line rolgordijnen op de beide zijgevels.

Alle rolgordijnen zijn elektrisch uitgevoerd (Max Line met een 230V motor en de Classic Line met een 24V motor) welke aangesloten zijn op een gebouwbeheersysteem.

De cassettes zijn voorzien van schoonmaakborstels en samen met de onderprofielen en de zijgeleidingen gemoffeld in een RAL kleur, passend bij de kozijnen

Meer afbeeldingen van Vopak Amsterdam?

 

Kopgevel voorzien van Max Line rolgordijnen

TPN Vastgoed - 's Hertogenbosch

Een project waarbij diverse disciplines samenkomen tot één geheel.

Tarra architecten heeft dit bijzondere gebouw ontworpen. Aan ons de vraag of we het zonwering- en lichtweringprobleem bij de voorgevel konden oplossen.

Deze hellende gevel is deels hellend - met een knik diagonaal in het pand - en deels trappeziumvormig.

Bij het hellende gedeelte zijn de rolgordijnen uitgevoerd met een wieltje aan het onderprofiel zodat de rolgordijnen vrij blijven hangen van het glas. De rolgordijnen direct boven en onder de diagonale knik én de ramen aan de buitenzijde zijn trappeziumvormig gemaakt en/of hebben een constructie waarbij de rolgordijnen van beneden naar boven bewegen (Lux Line systeem)

Daarnaast wilde de eigenaar van dit gebouw, TPN Vastgoed, zo weinig mogelijk zijgeleidingen. Aan deze wens werd voldaan door o.a. een speciale haakconstructie.

Meer afbeeldingen van TPN Vastgoed, 's Hertogenbosch?

 

Diverse typen rolgordijnen in één project

Diverse Controlrooms

Juist in controle ruimtes is de noodzaak van een goed zicht op beeldschermen elementair. Met Multifilm zonwering wordt het hinderlijke licht geweerd en heeft men een uitstekend zicht op het werk.

Het soort folie en lichttransmissie wordt per project geadviseerd en is afhankelijk van de ligging van het pand en de instraling van de zon.

Een greep uit onze referenties in dit segment:
De controle ruimtes van onder andere KPN Broadcasting, havendienst Rotterdam, brugwachtershuizen en sluiscomplexen in diverse provincies.

Meer afbeeldingen van controleruimtes?

Multifilm en controlrooms: een ideale combinatie:
arrow DisclaimerseparatorSitemap
Witte Paal 336 - 1742 LE Schagen - Postbus 3 - 1740 AA Schagen - Tel: 0224 59 19 41     LinkedIn  Facebook
arrow info@multifilm.nl